Toppbanner utan text Formex jan 2022

Allmänna tävlingsvillkor

1. Genom att delta i denna tävling godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Mer information om dina rättigheter avseende personuppgiftsbehandling finns att läsa på: Dataskydd (stockholmsmassan.se)

2. Vinnaren kan komma att tillkännages på Formexhemsida, LinkedIn, Facebooksida och/eller Instagram.

3. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att ge dig en bättre och mer anpassad kundupplevelse. Personuppgifterna vi behandlar i detta sammanhang är ditt för- och efternamn, e-postadress och eventuell adress om priset ska postas.

4. Ansvarig för tävlingen är Stockholmsmässan AB, organisationsnummer 556272-4491, med adress Mässvägen 1, 125 80 Stockholm.

5. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år samt acceptera reglerna för tävlingen.

6. Tävlingen är tidsbegränsad enligt tävlingsinformationen.

7. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

8. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

9. Du kan bara tävla en gång och ingen person kan vinna mer än ett pris per tävling.

10. Stockholmsmässan/Formex tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. Stockholmsmässan/Formex tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.

11. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Stockholmsmässan/Formex beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas. Detta gäller med undantag för legala frågor avseende behandling av dina personuppgifter eller om du vill återkalla ditt samtycke.

12. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Stockholmsmässan/Formex rätt att diskvalificerabidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

13. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Stockholmsmässan/Formex. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

14. Vinnaren kommer att bli kontaktad via e-post/facebook/instagram så snart som möjligt efter att tävlingen avgjorts, senast tre veckor efter att tävlingen avslutats. Vinnaren kan komma att tillkännages med för- och efternamn på Formex webbplats och Facebook- och Instagramsida. Formex kommer att försöka nå vinnaren högst två gånger. Om inte vinnaren gått att nå kommer en ny vinnare utses i tävlingen.

15. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Formex kommer förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

16. Tävlingen är inte öppen för anställda hos Stockholmsmässan AB, familjemedlemmar till den anställda eller hos något företag inblandat i tävlingen. Stockholmsmässan/Formex förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Stockholmsmässan får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.Aktuella och tidigare tävlingar

Tävla med Formex och vinn två biljetter till våra digitala Formex Talks 18/1!